7 idei speciale pentru petrecerea de botez a bebelusului tau


Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/baby-in-white-tutu-skirt-beside-cake-206347/


A venit in sfarsit ziua aceea speciala din viata oricarei proaspete familii. Ziua in care puiul tau va primi un nume deosebit pe care il va purta cu mandrie toata viata. Un moment atat de minunat merita o petrecere pe masura, iar noi suntem aici sa te ajutam. In cele ce urmeaza, iti vom oferi cateva sugestii dragute pentru petrecerea de botez a copilului tau.

Inainte de a decora si a crea ambientul dorit pentru petrecerea de botez a celui mic, este recomandat sa ne gandim la venstimentatie si accesoriile necesare: 




    Costume botez baieti  si Costume botez fete





Trusoul Bebelusului



Set prosop mare, panza de mir si fasa - Trusou Tzarevici



Albastru si auriu pentru micul print
Culoarea albastru a devenit deja standard pentru orice petrecere de botez a unui baietel. Daca ai decis sa mergi pe aceasta paleta de culori, iti sugeram sa adaugi si cateva accente de auriu. Imbraca in auriu cateva lumanari de botez si scaune sau foloseste fete de masa aurii. Vor oferi intregului decor o nota regala, numai buna pentru a-l intampina pe micul tau print in familie.


Sursa foto: fabricademagie.ro


Fursecuri colorate pentru o fetita dulce
La petrecerea unei fetite, deserturile devin piesele centrale. Evident, pentru un plus de stil, trebuie sa se potriveasca si ele paletei de culori. Iti recomandam sa iti incerci talentele de cofetar cu niste fursecuri in forma de cruce, inima sau norisori acoperite cu glazura de zahar si detalii roz.








Decor rustic
Daca vrei ca petrecerea de botez a puiului tau sa se desfasoare intr-un cadru cald si primitor, alege detaliile rustice. Cosurile cu flori naturale asezate pe mese, tacamurile in servete clasice legate cu sfoara sau notele scrise de mana de pe marturii vor face deliciul invitatilor. Alege o paleta de culori calde cum ar fi crem, mahon sau albastru.


Baloane albe pentru o nota diafana
Daca ai decis deja ca paleta de culori va avea albul in centrul atentiei, adauga pe lista si cateva baloane albe. Lasa-le sa pluteasca si sa acopere tavanul, iar invitatii tai se vor simti ca in rai. Pentru un plus de stil si sofisticare, leaga-le cu sfoara aurie.


Decor vintage
Gaseste cateva accesorii vintage pe care sa le pui in centrul meselor pentru un decor vechi si sofisticat. Daca esti in pana de idei, iti sugeram lucruri simple precum un glob pamantesc din lemn, o vaza vintage plina cu trandafiri sau mici cufarase in care poti oferi marturiile. Daca alegi un astfel de decor, iti recomandam sa mergi pe nuante de alb, mahon sau galben mustar.


Crema de zahar ars
Crema de zahar ars este un desert putin mai neconventional. Daca alegi un stil minimalist dar primitor, poti pune crema de zahar ars in mici borcanele pe care le vei aseza in mijlocul meselor. Este un desert delicios si unde mai pui ca se potriveste cu combinatia clasica de alb si auriu aleasa pentru majoritatea petrecerilor de botez.


O mica parte de rai
Daca dispui de putin timp liber si putin talent mestesugaresc, poti crea chiar tu un decor deosebit. Ia un panou de lemn sau carton si vopseste-l in albastru. Te poti folosi mai apoi de plus sau vata pentru a crea cativa norisori carora le vei alatura cateva fasii de tul alb. Vei obtine astfel o piesa delicata care va atrage priviri admiratoare.

Comentarii

Postări populare