Cum sa planifici petrecerea tematica perfecta de Revelion

Cum sa planifici petrecerea tematica perfecta de Revelion


Misterioasa, luxoasa si extravaganta sunt cele trei cuvinte care ar trebui sa descrie cel mai bine  o petrecere tematica perfecta de Revelion. Prin urmare, daca te gandesti sa organizezi o petrecere tematica pentru prietenii cei mai buni ca sa te distrezi la maximum pe final de an 2017 si inceput de 2018, acorda atentie detaliilor si asigura-te ca elementele spectaculoase nu o sa lipseasca de la chef. Descopera, in continuare, ce ar trebui sa faci daca vrei ca petrecerea tematica de Revelion sa fie iasa, cu adevarat, perfect.
Porneste cu tematica

Inainte de toate, alege o tematica potrivita si scoate-o cat mai mult in evidenta. Una dintre cele simple solutii ca sa organizezi o petrecere tematica de succes este sa te concentrezi pe anumite produse vestimentare si accesorii. Cu alte cuvinte,  petrecerea sa fie de forma unui bal mascat, la care toti invitatii sa fie imbracati in costume pentru adulti, conform indicatiilor tale. Ai putea sa sa organizezi o petrecere in stilul anilor ’20, din care sa nu lipseasca rochiile de seara cu paiete sau cu franjuri, siragurile cu fulgi, bentitele cu pene si palariile negre, lucioase.



Pentru un plus de stralucire, alege sa decorezi spatiul in care va avea loc petrecerea cu baloane cu folie glitter sau cu buline glamour. De asemenea, ai putea sa pui, din loc in loc, si niste decoratiuni de petrecere metalizate cu discuri stil turture.

Daca nu-ti plac anii 20, opteaza pentru o tematica venetiana, cu masti de carnaval, manusi albe, pelerine negre, palarii de conti si peruci albe.
 
Angajeaza o firma de catering

Mancarea, bautura si muzica sunt unele dintre cele mai importante ingrediente pentru o petrecere de succes. In ceea ce priveste mancarea, ideal ar fi daca ai apela la serviciile unei firme de catering. Nu trebuie sa comanzi niste preparate complicate, ci ar trebui sa concentrezi pe mai multe feluri de aperitive, pe care invitatii sa le poata manca din „mers”. De asemenea, ai putea sa ceri firmei de catering sa-ti livreze multe produse pe baza de fructe si legume, care sa le dea energie invitatilor, astfel incat sa se distreze toata noaptea. Ar fi minunat ca fructele si legumele sa fie incluse si in limonade si smoothie-uri.

Cat despre muzica, o varianta de luat in calcul, in cazul in care ti-o permite bugetul, ar fi sa aduci un DJ profesionist. DJ-ul ar trebui sa aiba o lista geroasa cu melodii, care sa se potriveasca cu tema aleasa pentru petrecere. Ai grija ca DJ-ul pe care il contractezi sa ramana la petrecere pana la finalul ei, daca vrei ca toata lumea invitata sa se distreze cat mai bine.

In final, nu-ti mai ramane decat sa te gandesti la lista cu participantii si sa „confectionezi” niste invitatii electronice personalizate, pentru fiecare om care ti-ai dori sa sarbatoareasca trecerea dintre ani impreuna cu tine.   


Comentarii

Postări populare