Top 10 costume in tendinte pentru Halloween 2017

Top 10 costume in tendinte pentru Halloween 2017


Anul acesta, la moda pentru cei mici si pentru cei mai mari sunt costumele originale si, mai ales, cele care spun o poveste. Vestitul Spider-Man, impozanta Femeie Pisica (CatWoman) par a fi deja date uitarii, atunci cand originalitatea si creativitatea vor sa se impuna printre miile de costume de Hallowen.


Dupa o cercetare a preferintelor de anul acesta, am descoperit ca sunt zeci de costume care te vor ajuta sa te deghizezi, fara a te recunoaste cineva. Dar 10 dintre ele trec pragul in topul preferintelor pentru petrecere de Halloween 2017.


Idei de costume pentru petrecerea de Halloween

 

Prin glorioasa aparitie in filmul Maleficient, Disney a adus o noua tendinta pentru costumele Halloween. Aparitie misterioasa si intunecata a personajului Malefica te va ajuta sa ai cel mai intunecat costum de la petrecere.




Atunci cand Cenusareasa si Vampirita se intalnesc, ele se decid ca trebuie sa faca echipa si, implicit, sa faca cea mai buna aparitie la petrecerea de Halloween. Imprezibil de neasteptata aparitia, o latura infricosatoare si o parte gingasa isi unesc “puterile” si reusesc sa transfigureze un personaj neobisnuit de ciudat: Cenusareasa Vampir.




Anul acesta, la moda printre tendintele fashion este stilul hipster. Un stil aparte, care reuseste sa iasa din tendintele cotidiene, usuale, isi gaseste loc si in costumele Holloween. Desprins din stilul propriu vestimentar si alaturat unor personaje din desenele animate sau film, animale sau alte creaturi pamantesti, elementele hipsteresti personalizeaza orice costum aparent banal si il transfoma in ceva actual si cool. Costumul de albinuta hipster este astazi pentru copii si adulti o varianta moderna si speciala.


Da, clownul din filmul IT a creat panica in randul consumatorilor de filme de groaza, dar a starnit multe idei pentru petrecerea de Halloween. Ce poate fi mai neplacut decat sa vezi personajul care ti-a transmis fiori, panica si alte sentimente de frica si groaza. Ei bine, daca reusesti sa ajustezi costumul de clown horror, vei putea sa fii vedeta petrecerii.



Star Wars este inca in top preferinte filme, dar si costume de Halloween. Un personaj care, in timp, a devenit puternic cu trasaturi deosebite si un erou al multor copii, adolescenti, tineri si chiar adulti. Impunator si cu sonanta in randul tuturor costumelor, Darth Vader va reusi sa iasa in evidenta la orice petrecere.




Faimoasa si indragita Buburuza Marinette din desenele animate Disney Miraculosii este prezenta la petrecerea de Halloween cu o energie pozitiva. Un personaj vesel, energic si cu un aer misterios, tocmai pentru ca ascunde un secret, acela de a se transforma in buburuza. Transforma-te si tu intr-o buburuza de Halloween si incanta-ti prietenii cu un costum original si colorat.


Palarierul nebun din Alice este un personaj emotiv, care isi afiseaza sentimentele nu doar pe chip ci si prin haine si gesturi. Explozia de sentimente interioare este remarcata exterior printr-o explozie de culori si expresii faciale. Fa-ti aparitia cu un costum original, cu ajutorul caruia sa te bucuri de o petrecere extraordinara. Sunt disponibile costume pentru Palarierul nebun pentru fete, dar si pentru baieti.


  1. Costum Monster High

Costumul personajului indragit de copii Monster High este colorat si cu adevarat original. Cu fata de papusa si urechiuse de pisica, personajul este in topul preferintelor celor mici, inca de cand si-a facut aparitia in primele episoade animate. Daca esti atras de aces personaj, Fabrica de Magie te asteapta cu modele de costume incantatoare dar si peruci Monster High.

 
 
Cavalerii din Star Wars (Razboiul Stelelor) au invadat petrecerea de Halloween si au gasit puterea necesara pentru a instala pacea si ordinea suprema. Pregateste un costum cu pelerina si sabie si intra in lumea fictiva construita de celebrul film.


Personajul Harley Quinn din Suicide Squad este o prezenta predictibila la petrecerile de Halloween de anul acesta, asa cum a fost si anul trecut. Fascinanta, extrovertita si foarte perspicace, Harley este modelul multor fete din ziua de azi. Ce ar fi sa o interpretezi anul acesta la petrecere?





Alege costumele care te reprezinta. Infricosatoare sau nu, cele mai bune optiuni sunt costumele personalizate, la moda si cu ajutorul carora sa iesi in evidenta la orice petrecere tematica.

Comentarii

Postări populare