6 Bune practici pentru a deveni un online shopper profesionist! — Partea 2

Cum din ce in ce mai multa lume a inceput sa-si comande online produse, de la electronice pana la mancare, este timpul ca si tu sa devi un profesionist al cumparaturilor online; in ceea ce priveste lumea fashion/carnaval.

4–100% Autentic

Nu uita sa-ti completezi intotdeauna tinuta, nu tot timpul costumele contin toate accesoriile din poza, citeste cu atentie descrierea produsului si afla ce contine. 
Ca de exemplu acestui costum ii lipseste sabia, o zeita luptatoare spartana fara arma nu poate castiga o batalie. De asemenea pentru a accentua frumusetea zeitei si pentru a-ti completa deghizarea poti alege o peruca colorata viu.

5 — Cauta dupa marca ta preferata

Unele costume licentiate, mai ales cele de super eroi sunt confectionate de mai multi producatori. Daca tie iti place o anumita marca, nu uita poti cauta dupa producatorul preferat. Desi sunt originale fiecare are propria viziune asupra unui super erou, ca de exemplu Harley Quinn.
Alege costumul potrivit stilului tau sau fizionomiei tale. Harley este intr-adevar un personaj unic si asa trebuie sa ramana.

6 — Cum sa alegi marimea perfecta pentru tine.

Exista anumite metode de masurare, mai ales cand vine vorba de ceva comandat special pentru tine. Iata un scurt tutorial pentru o masuratoare corecta. Niciodata nu-ti vei mai comanda ceva mai mic sau mai mare ci perfect pentru tine.

Comentarii

Postări populare