Ziua Indragostitilor: Topul tinutelor indragite pentru aceasta sarbatoare





Ziua Îndrăgostiților ne aduce mereu în același loc: Cum ne surprindem cât mai inedit parterenul? În fiecare an această misiune devine din ce în ce mai grea. Nu-i așa? Mai ales pentru cei implicați într-o relație de lungă durată.

Noi ne-am gândit să vă ajutăm anul acesta cu câteva propuneri ingenioase pentru acest Valentine's Day.

Costumațiile! 

Este mereu un lucru inedit să te costumezi. Iți permite să-ți arăți părți ale personalității tale printr-un personaj preferat. Te ajută de asemenea să experimentezi senzații noi prin faptul că tu ești personajul ales pentru o zi și îți permite să evadezi din cotidian prin faptul că iți arată o altă parte a realității. 
Daca vă costumați împreună cu siguranță efectul o să fie inedit. Astfel o să aveți parte de amintiri speciale.



Noi vă propunem un top al ținutelor îndrăgite pentru această sărbătoare:


1. Cuplurile faimoase - Puteti alege costumele Gangster și Gangsteriță Sexy  care ne aduc aminte de Bonnie si ClydeO altă alegere potrivită sunt si costumele Cezar si Cleopatra - un cuplu controversat.

2. Personaje îndrăgite din filmeCostumul Alice în Țara Minunilor și Pălărierul Nebun, o alegere clasică pentru cei care îndrăgesc povestea. Shrek si Fiona - cuplul amuzant, Costum Printesa Leia si desigur nelipsitul Darth Vader - pentru fanii filmului Star Wars si sa nu uitam si de Morticia si Gomez, un cuplu remarcabil care isi demonstrau dragostea lor in fiecare episod din Familia Adams.

3. Personajele copilărieiCostumul Batman și Catwoman sau Scufita Rosie si Lupul cel rau sunt personaje care ne-au marcat și sunt o alegere potrivită pentru cuplurile care îndrăgesc eroii copilăriei.

4. Poveștile clasice - Costumele Romeo și Julieta pentru o iubire ca în poveștile lui William Shakespeare . Muschetarii sunt de asemenea prezenți în viața noastră încă de la o vârstă fragedă. Puteți opta pentru astfel de costume tematice pentru el și pentru ea.

5. Costume Tematice - Alege o temă și imediat îți vin în minte costumele perfecte pentru o petrecere autentică! Noi îți propunem pentru această categorie: Costumele Conte si Contesa pentru o atmosferă deosebită sau Cupidon pentru el și pentru ea.

Tu ce alegi?





Costum Alice in Tara Minunilor SexyCostum Palarierul Nebun
Costum Darth Vader Star WarsCostum Printesa Leia Star Wars
Costum Catwoman


Costum Shrek AdultCostum Printesa Fiona Shrek
Costum Contesa Gotica 
Costum Conte Gotic
Costum Cupidon Valentines Day

Costum Cupidon Sexy 
Costum Gangster Barbati
Costum Gangsterita Sexy 

Costum Cezar Deluxe
Costum Regina Cleopatra 
Costum Lup Deluxe
Costum Scufita Rosie 
Costum Julieta
Costum Romeo 
Costum Muschetar Adulti
Costum Muschetar Pirat 


























Dacă vrei să-l surprinzi, te poți costuma doar tu. Iți propunem o mulțime de produse perfecte pentru această ocazie! Costume sexy precum și acccesorii care iți vor completa ținuta aleasă.


O alegere clasică este Costumul de asistenta medicala în mai multe variante Costumul asistenta medicala simplu, Costum Asistenta Cupidon precum și Costumul Asistenta Fever neconvențional.

O altă variantă care este în tendințe în această perioadă sunt Costumele de Iepuras stil Playboy. Noi iți propunem două modele: unul delicat în care regăsim culorile alb și roz - Costum Iepuras Pink si unul black&white, culori clasice, dar fermecătoare - Costum Iepuras Sexy. 

Costumele de Îngeraș sau Pirat Sexy sunt de asemenea o alegere potrivită.

Pentru o ținută completă nu uita de accesorii! Câteva produse care se potrivesc cu ținutele propuse de noi sunt: perucile, genele false, manusile si ciorapi, diverse modele și culori.



Costum Asistenta Medicala
Costum Asistenta Cupidon

Costum Asistenta Fever
Stetoscop Inima
Costum Inger Deluxe
Costum Pirat Sexy

Costum Iepuras Sexy
Costum Iepuras Pink


Peruci Diverse Modele


Mini Palarie Voaleta RosieOchi Pirat Love

Ciorapi Scolarita
Ciorapi Inimioare

Ciorapi In dungi
Ciorapi rosii plasa

Manusi diverse modele si culori


Gene False Bicolore

Gene False Rosii
Peruca afro rosie
Arc si Sageata Cupidon


 Produse Valentines Day





Nu în ultimul rând, am pregătit o secțiune specială pentru voi!

ȘTIAȚI CĂ..



+ În Danemarca și Norvegia 14 februarie este cunoscută ca „Valentinsdag”. Nu este sărbătorită pe o scară largă, dar mulți oameni își fac timp pentru a petrece într-un mod romantic cu partenerul de viață sau trimit o felicitare unei iubiri secrete.

+ În Suedia este numită ziua tuturor inimilor(nu este o sărbătoare oficială).

+ În Slovenia ziua îndrăgostiților a fost sărbatorită ca ziua în care încep lucrările în vii și pe câmpuri. Este de asemenea spus ca păsările se căsătoresc în această zi. Ziua iubirii este tradițional 12 martie, ziua Sf. Gregor.

+ În România, sărbătoarea tradițională pentru iubiți este Dragobete care este sărbătorită pe 24 februarie. Numele vine de la un personaj din folclorul românesc, fiul Babei Dochia. O parte din numele de Dragobete poate fi găsit și în cuvântul românesc dragoste.

+ Ziua Îndrăgostiţilor este momentul pe care peste 220.000 de persoane îl aleg în fiecare an pentru a cere în căsătorie persoana iubită.

Comentarii

Postări populare